De club verwelkomt alle geïnteresseerden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Wij zijn uitsluitend een recreantenvereniging en nemen niet deel aan officiële competities.

Het maximum tot onze vereniging toegelaten aantal leden is vastgelegd op 90, dit om eenieder zoveel mogelijk speelgelegenheid te bieden.


Wil je inschrijven bij Pluimstaart Oosterzele?

  1. In het menu “Club-info en reglement” op onze site vind je meer informatie over de werking van onze club, onze speelmomenten, het bestuur enzovoort. Wij spelen elke dinsdag van 20:00 tot 23:00 uur in sporthal De Kluize in Oosterzele.

  2. Potentiële nieuwe leden mogen twee keer gratis komen spelen, vooraleer te beslissen of zij al dan niet lid worden. Bij een volledige bezetting van de terreinen hebben clubspelers echter voorrang op bezoekers. Aarzel niet om tijdens een van deze avonden iemand van het bestuur aan te spreken voor meer info!

  3. Als je wilt blijven spelen, moet je je echt inschrijven. De inschrijving is slechts geldig indien het lidgeld wordt overgeschreven. Doe dit allemaal zo snel mogelijk, zodat je officieel aangesloten bent bij de club en in orde bent met de verzekering.

  4. Op de Lidgeld pagina vind je terug hoe je het lidgeld kunt betalen.

  5. Vergeet niet onderstaand formulier in te vullen om je inschrijving te vervolledigen. Vraag je je af waarvoor deze gegevens gebruikt worden en hoe ze verwerkt worden lees dan snel even onze privacyverklaring na.

Inschrijven 

Comments